Business Intelligence

Business Intelligence Consultant nodig?

Elke organisatie genereert dagelijks een grote hoeveelheid data. Business intelligence brengt deze data tot leven en geeft u de mogelijkheid om tot nieuwe inzichten te komen. Hoogweide ondersteunt u bij de implementatie van best-in-class tools om uw organisatie optimaal te sturen.

Een ervaren Business Intelligence Consultant van Hoogweide helpt u met het verzamelen van de gegevens uit de diverse bronnen en deze te presenteren in een duidelijk overzicht, ook wel ‘dashboard’ genoemd. Met dashboards kunnen snel en overzichtelijk gegevens worden getoond met betrekking tot bedrijfsprocessen, beslissingsprocessen, financiële-overzichten en andere beslissingsondersteunende informatie.

Door inzicht te krijgen in de historische gegevens van uw organisatie kunt u accurate voorspellingen doen en bijsturen indien nodig.

Naast deze specifiek voor uw organisatie ontworpen dashboards bieden de huidige generatie tools bij uitstek de gebruiker de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met de data.

Een van onze Business Intelligence Consultants komt graag bij u langs voor een demonstratie.

Oplossingen

 • Microsoft Power BI

 • SQL Server BI stack

 • SSRS

Zien wat Microsoft Power BI voor u kan doen?

Onze dashboards worden onder andere gebruikt door:

 

Voordelen

 • Uw data tot leven
  Niet alleen inzicht in de cijfers maar ook in het waarom.

 • Vinger aan de pols
  Duidelijke dashboards met informatie over uw bedrijfsprocessen.

 • Advies
  Persoonlijk en duidelijk advies, gebaseerd op kennis en ervaring.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wij komen graag met u in contact om nader kennis te maken. Bij u op locatie of bij ons op kantoor. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we graag de tijd om met u te praten over wat u bezig houdt en wat we voor u kunnen betekenen.

Bel direct +31 (0)345 745 780 of klik op onderstaande button voor het contactformulier.

Over ons

Hoogweide ICT Oplossingen volgt alle ontwikkelingen nauw op de voet. Met onze jarenlange kennis en ervaring zetten wij ons in om uw ICT probleemloos te laten werken. Wij beseffen hoe belangrijk dat is voor uw organisatie. Onze medewerkers spelen hierbij graag een dienstverlenende, oplossingsgerichte en proactieve rol met als doel u te ontzorgen en dag in dag uit een betrouwbare omgeving te bieden.

Adres

Aalsbroek 7
5632 TW Eindhoven
T +31 (0)40 402 0870
E info@hoogweide.com