Cloud integratie

In de wolken?

De cloud is niet langer een toverwoord, steeds meer organisaties maken gebruik van cloud diensten in plaats van het in eigen beheer houden van hardware en software. Uw omgeving compleet in de cloud of liever een hybride oplossing? Hoogweide weet raad.

Wij zijn gespecialiseerd in Microsoft cloud diensten, zoals Office 365 en Azure. Met Office 365 heeft u een professionele e-mail omgeving (Exchange) zonder zelf een server nodig te hebben, kunt u uw bestanden opslaan in de cloud en heeft u toegang tot de vertrouwde Office desktop omgeving.

Azure biedt zeer uitgebreide mogelijkheden om onder meer servers geheel te virtualiseren, applicaties in de cloud te hosten, back-ups te maken en uitwijkmogelijkheden om de continuïteit van uw bedrijf te garanderen.

Al deze mogelijkheden bieden naast kansen ook vraagstukken voor uw organisatie. Waar is uw data? Wie heeft er toegang? Wat gebeurt er bij uitval?

Met beide benen op de grond

De cloud biedt vele voordelen, maar wij zijn ook bekend met de nadelen. U geeft uw gegevens uit handen aan een derde. Het verhuizen naar de cloud is geen probleem, maar wat als u uit de cloud wilt?

Wij adviseren graag over de mogelijkheden in uw situatie.

Oplossingen

 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Azure Platform

Voordelen

 • Toegang
  Eenvoudig en snel overal toegang tot uw gegevens op elk apparaat.
 • Kosten
  Lagere kosten voor interne IT ondersteuning en voorspelbare kosten met een vast bedrag per maand.
 • Schaalbaarheid
  Of u nu groeit of krimpt, met gebruikerslicenties bent u oneindig schaalbaar.
 • Hybride oplossingen
  Niet alle gegevens in de cloud? Wij kijken per geval wat de beste oplossing voor u is.
logo

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wij komen graag met u in contact om nader kennis te maken. Bij u op locatie of bij ons op kantoor. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we graag de tijd om met u te praten over wat u bezig houdt en wat we voor u kunnen betekenen.

Bel direct +31 (0)345 745 780 of klik op onderstaande button voor het contactformulier.

Over ons

Hoogweide ICT Oplossingen volgt alle ontwikkelingen nauw op de voet. Met onze jarenlange kennis en ervaring zetten wij ons in om uw ICT probleemloos te laten werken. Wij beseffen hoe belangrijk dat is voor uw organisatie. Onze medewerkers spelen hierbij graag een dienstverlenende, oplossingsgerichte en proactieve rol met als doel u te ontzorgen en dag in dag uit een betrouwbare omgeving te bieden.

Adres

De Panoven 10
4191 GW Geldermalsen
T +31 (0)345 745 780
E info@hoogweide.com