Afspraak is afspraak

Over ons

Hoogweide is gespecialiseerd in Business Intelligence oplossing op het gebied van Microsoft Power BI. Als Microsoft Power BI partner combineren wij de nieuwste technieken en Azure diensten met uw bedrijfsgegevens om de informatie te laten leven. We bieden rapportages op gebied van management, marketing, tekstanalyse, klanttevredenheid en nog veel meer.

Onze werkwijze is gericht op het verkrijgen van toonbare resultaten. Dit betekent kleine projecten waar steeds een doel wordt gerealiseerd. Door deze werkwijze krijgt uw organisatie snel resultaten wat bijdraagt aan de beleving en voortgang van het project.

Onze klanten

Gevestigd in het midden van het land hebben we klanten van Limburg tot Groningen. Onze consultants spreken de taal van uw medewerkers en weten wensen en eisen perfect om te zetten naar het gewenste resultaat.

Van MKB tot multinational, van het magazijn tot de aandeelhouders, wij helpen u met het vergaren, verwerken en presenteren van informatie en kennis op elk niveau.

Onze kernwaarden

 • Afspraak is afspraak
  We komen onze afspraken na en spreken duidelijke taal.
 • Kennis
  Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat u dat niet hoeft te doen.
 • Oplossen
  We zijn sterk in het oplossen van problemen en vraagstukken, "dat kan niet", kennen we niet.
 • Plezier
  Het belangrijkste is dat we plezier hebben in wat we doen. We zijn trots op onze resultaten en onze passie tekent ons werk.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wij komen graag met u in contact om nader kennis te maken. Bij u op locatie of bij ons op kantoor. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we graag de tijd om met u te praten over wat u bezig houdt en wat we voor u kunnen betekenen.

Bel direct +31 (0)345 745 780 of klik op onderstaande button voor het contactformulier.

Over ons

Hoogweide ICT Oplossingen volgt alle ontwikkelingen nauw op de voet. Met onze jarenlange kennis en ervaring zetten wij ons in om uw ICT probleemloos te laten werken. Wij beseffen hoe belangrijk dat is voor uw organisatie. Onze medewerkers spelen hierbij graag een dienstverlenende, oplossingsgerichte en proactieve rol met als doel u te ontzorgen en dag in dag uit een betrouwbare omgeving te bieden.

Adres

Aalsbroek 7
5632 TW Eindhoven
T +31 (0)40 402 0870
E info@hoogweide.com