Gewoon goed ICT Systeembeheer

Wij verzorgen uw ICT systeem- en netwerkbeheer

Of uw ICT systemen zich nu in de cloud bevinden of op uw kantoor, ze zijn van cruciaal belang voor uw organisatie. Werken de informatiesystemen niet dan werkt u niet. Hoogweide biedt u onderhoudscontracten en ondersteuning zodat uw informatiesystemen de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Hoogweide zorgt voor een ‘single point of contact’, bij vragen of incidenten lossen wij het voor u op, al dan niet in samenspraak met uw leveranciers. Wij voorkomen liever problemen dan dat we ze oplossen, door proactieve monitoring van uw systemen en regelmatig onderhoud zorgen wij voor een betrouwbare dienstverlening zodat u zich kunt richten op andere zaken.

U hoeft zich geen zorgen te maken omdat wij dat voor u doen.

Wat kost ICT Systeem & Netwerkbeheer voor mijn bedrijf?  Neem contact op.  

Hoe gaat Hoogweide ICT Oplossingen te werk?

Afspraak is afspraak, duidelijke taal en een no-nonsense mentaliteit, daar staat Hoogweide voor.

Indien u uw systeembeheer bij ons uitbesteedt beginnen we met een inventarisatie en indien nodig documenteren wij de huidige netwerk- en ICT systeem omgeving. Wij voorzien u van een gepast advies op basis van onze bevindingen en maken afspraken over de door u gewenste graad van ondersteuning.

Deze afspraken leggen we vast in een overeenkomst waar duidelijk staat vermeld wat u van ons kunt verwachten.

Meer weten over duidelijke afspraken over ICT beheer. Neem contact op.

ICT Managed Services

Wij komen niet pas langs als er al iets mis is gegaan (zogenaamde break/fix), maar proberen pro-actief problemen te voorkomen. Uw servers, computers, printers, netwerkapparatuur worden in ons monitoring systeem opgenomen zodat dreigende problemen automatisch worden doorgegeven zodat er op tijd actie ondernomen kan worden. Benieuwd naar de voordelen van Managed Services en de mogelijkheden? Naam vandaag nog contact met ons op!

ICT problemen voorkomen ipv achteraf genezen? Neem contact op.

Voordelen voor uw bedrijf

 • Continuïteit
  Proactief monitoren van de  computers in uw netwerk, wij zorgen voor een stabiele, veilige werkomgeving.
 • Focus
  Het ontzorgen van uw organisatie zodat u zicht kunt richten op andere zaken.
 • Kennis
  Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat u dat niet hoeft te doen.
 • Contact
  Een single point of contact voor al uw ICT vragen.
100000005
hpselect

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wij komen graag met u in contact om nader kennis te maken. Bij u op locatie of bij ons op kantoor. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we graag de tijd om met u te praten over wat u bezig houdt en wat we voor u kunnen betekenen.

Bel direct +31 (0)345 745 780 of klik op onderstaande button voor het contactformulier.

Over ons

Hoogweide ICT Oplossingen volgt alle ontwikkelingen nauw op de voet. Met onze jarenlange kennis en ervaring zetten wij ons in om uw ICT probleemloos te laten werken. Wij beseffen hoe belangrijk dat is voor uw organisatie. Onze medewerkers spelen hierbij graag een dienstverlenende, oplossingsgerichte en proactieve rol met als doel u te ontzorgen en dag in dag uit een betrouwbare omgeving te bieden.

Adres

De Panoven 10
4191 GW Geldermalsen
T +31 (0)345 745 780
E info@hoogweide.com