Systeembeheer

On Premise or in the cloud

Of uw informatiesystemen zich nu in de cloud bevinden of op uw kantoor, ze zijn van cruciaal belang voor uw organisatie. Werken de informatiesystemen niet dan werkt u niet. Hoogweide biedt u onderhoudscontracten en ondersteuning zodat uw informatiesystemen de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Hoogweide zorgt voor een ‘single point of contact’, bij vragen of incidenten lossen wij het voor u op, al dan niet in samenspraak met uw leveranciers. Wij voorkomen liever problemen dan dat we ze oplossen, door proactieve monitoring van uw systemen en regelmatig onderhoud zorgen wij voor een betrouwbare dienstverlening zodat u zich kunt richten op andere zaken.

U hoeft zich geen zorgen te maken omdat wij dat voor u doen.

Hoe gaat Hoogweide ICT Oplossingen te werk?

Afspraak is afspraak, duidelijke taal en een no-nonsense mentaliteit, daar staat Hoogweide voor.

Indien u uw systeembeheer bij ons uitbesteedt beginnen we met een inventarisatie en indien nodig documenteren wij de huidige omgeving. Wij voorzien u van een gepast advies op basis van onze bevindingen en maken afspraken over de door u gewenste graad van ondersteuning.

Deze afspraken leggen we vast in een overeenkomst waar duidelijk staat vermeld wat u van ons kunt verwachten.

Voordelen

 • Continuïteit
  Proactief monitoren van uw computers, wij zorgen voor een stabiele, veilige werkomgeving.
 • Focus
  Het ontzorgen van uw organisatie zodat u zicht kunt richten op andere zaken.
 • Kennis
  Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat u dat niet hoeft te doen.
 • Contact
  Een single point of contact voor al uw ICT vragen.
100000005
hpselect

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wij komen graag met u in contact om nader kennis te maken. Bij u op locatie of bij ons op kantoor. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we graag de tijd om met u te praten over wat u bezig houdt en wat we voor u kunnen betekenen.

Bel direct +31 (0)345 745 780 of klik op onderstaande button voor het contactformulier.

Over ons

Hoogweide ICT Oplossingen volgt alle ontwikkelingen nauw op de voet. Met onze jarenlange kennis en ervaring zetten wij ons in om uw ICT probleemloos te laten werken. Wij beseffen hoe belangrijk dat is voor uw organisatie. Onze medewerkers spelen hierbij graag een dienstverlenende, oplossingsgerichte en proactieve rol met als doel u te ontzorgen en dag in dag uit een betrouwbare omgeving te bieden.

Adres

De Panoven 10
4191 GW Geldermalsen
T +31 (0)345 745 780
E info@hoogweide.com